CITYCASH двуседмични вноски

Сума: 2600 лв.
Срок: 16 вноски

Как да изтеглиш CITYCASH двуседмични вноски?

Процедура по кандидатстване

Заяви искане за кредит в CITYCASH

Заяви искане

Попълни бързо и лесно безплатната форма за кандидатстване за бърз заем и ще получиш одобрение до 20 минути. Навършено пълнолетие и валиден документ за самоличност са единствените изисквания.

Вземи парите си

Още при кандидатстването можеш сам да определиш и мястото, от което да си получиш одобрената сума, според твоето желание – в най-близкия до теб офис на CITYCASH или лично от твоя кредитен консултант.

Вземи парите си от CITYCASH
Свържи се със CITYCASH

Свържи се с нас

Служителите на CITYCASH, както в Регионалните офиси в цялата страна, така и в Националния ни център за обслужване 0700 4 6000 (без допълнително таксуване) са на твое разположение всеки делничен ден и са готови да ти съдействат с всичко необходимо за отпускането на желаната от теб сума.

CITYCASH двуседмични вноски

В забързаното ни ежедневие, все по-често се сблъскваме и с липсата на достатъчно налични средства в конкретния момент. Дали ще е непредвиден разход или за да се възползваме от промоционално предложение, да си платим месечните сметки и да попълним липсите в семейния бюджет, или да организираме семейно тържество и да зарадваме любимия човек с мечтан подарък ... Във всички тези случаи, можем да намерим бързо финансово решение със CITYCASH двуседмични вноски. При нас ще получиш нужните парични средства бързо и лесно, като CITYCASH бърз заем е изцяло съобразен с твоите финансови нужди и възможности за връщане на изтеглената сума.

Защо да кандидастваш за CITYCASH двуседмични вноски?

Защото ние максимално бързо ще отговорим на твоята спешна нужда от пари, без да е необходимо да обикаляш финансови институции и да попълваш дълги формуляри. При нас процедурата за кандидатстване за бърз заем е сведена до минимум изисквания. Попълваш бързо онлайн заявка на сайта или се свързваш с наш Кредитен консултант и получаваш одобрение до 20 минути. Като нашите кредитни консултанти са винаги на твое разположение, ще ти помогнат да избереш най-подходящия за теб бърз заем напълно безплатно и ще те улеснят с кандидатстването.

Можеш да вземеш парите в брой от над 100 офиса CITYCASH в цялата страна, както и лично от твоя Кредитен консултант. Избери CITYCASH бърз кредит, защото ние се грижим за твоето финансово спокойствие!

Само срещу лична карта:

Навършено пълнолетие и валидна лична карта са единствените изисквания, за да заявиш CITYCASH двуседмични вноски. Само няколко минути са нужни на нашите служители да проверят валидността на твоята лична карта и да регистрират данните. При констатиране на изрядно представени документи, единственото, което ни остава, е да отговорим положително на твоето искане за кредит.

Заявяването на CITYCASH двуседмични вноски става бързо и лесно:

  • Избираш сума и период на изплащане.

  • Попълваш кратката онлайн форма или се срещаш лично с наш Кредитен консултант в удобно за теб време. Получаваш одобрение до 20 минути. Получаваш парите лично от твоя Кредитен консултант или на място в офис на CITYCASH.

За какво е подходящ нашият потребителски кредит CITYCASH двуседмични вноски?

  • за освежаване или малък ремонт на дома

  • за закупуване на техника

  • за заслужената почивка

  • за закупуване на автомобил втора ръка

  • за всички текущи нужди на теб и твоето семейство

Програма за лоялност на CITYCASH

Редовните ни и поредни клиенти получават и преференциални условия, отстъпки и по-ниски лихви. Можеш и ти да станеш част от лоялната ни програма – CITYCASH Club. Достатъчно е само да плащаш навреме вноските по заема си, a ние ще се отблагодарим за твоята лоялност с големи отстъпки по следващите ти кредити и много подаръци от каталога ни.

Въпроси